Bericht versturen
Created with Pixso.
Huis
>
Toepassingen
>
SHANGHAI LWT INTELLIAENT TECHNOLOGY CO.,LTD laatste bedrijf aanvragen over Custom Basket Fram Wasmachine Voor Australische
VERLAAT EEN BERICHT

Custom Basket Fram Wasmachine Voor Australische

2023-10-20

Het laatste nieuws van het bedrijf over Custom Basket Fram Wasmachine Voor Australische

De producten die deze Australische klant maakt zijn spek en gekookt vlees. Wanneer de producten worden vervoerd, zullen ze veel olievlekken achterlaten, dus moeten ze een mandwasmachine bestellen.

 

De LWT-mandwasmachine maakt voornamelijk gebruik van warmtwaterwassen, hoogdrukwassen en spoelen om schoon te maken.Het bespaart 7-8 mankracht in vergelijking met handmatige reinigingsmethoden en bespaart ongeveer 70% waterverbruik.

 

De grootte van de overbrengingsgeleidingsstaaf kan worden aangepast aan de reiniging van verschillende containers (omzetmandjes, diensten, dozen, pallets).De onderdelen die moeten worden gereinigd zijn gemakkelijk te demonteren en te wassen, waardoor het schoonmaken en onderhoud gemakkelijk is.

 

We hebben de voordelen van de Niwei-mandwasmachines in detail aan klanten gepresenteerd en hebben ons best gedaan om aan de productiebehoeften van de klanten te voldoen en geschikte reinigingsapparatuur voor hen te kiezen.Aangezien de lokale voorschriften van de klant inzake stoomverwarming strikt zijnWe hebben overwogen om elektrische verwarming te gebruiken.

 

Na ontvangst van de goederen heeft de klant zijn tevredenheid geuit en heeft de machine tot nu toe geen problemen gehad.